Lange afstand vervoer

Bij lange afstand ritten bent u gediend 24 uur van te voren te reserveren.
Als u toch Lange ritten op korte termijn wilt reserveren kunnen hiervoor 20% extra kosten gerekend worden.

Lange afstand vervoer

Met onze lange afstand vervoer diensten rijden wij vanaf de meest uiteenlopende locaties in de randstad naar vrijwel alle Europese bestemmingen. Onze auto’s en busje rijden voor zeer scherpe vooraf vastgestelde tarieven. Onze prijzen worden niet doorberekend bij ontstaan van files, pauzes op verzoek van chauffeur en andere vertragingen. Wanneer u een aangepaste route wilt rijden, of een rit te onderbreken, berekenen wij een kleine toeslag.

Dagretour met wachttijd

Stel: U wilt een dagje uit met familie of vrienden naar een evenement, attractie park of een zakelijk bezoek op verre afstand gelegen, dan is een dagretour de meeste gunstige optie. Op uw bestemming aangekomen blijft onze chauffeur in de buurt wachten. U krijgt het telefoonnummer van de chauffeur voor direct contact. Voor een dagretour hoeft u alleen de heenrit te betalen plus het wachttarief van 15 euro per uur tot maximaal 100 euro per dag. Bij een retour reis op twee verschillende datums geldt een tarief van twee enkele reizen.

Dagreis met privé chauffeur 

U kunt bij Vanlijnn Travel Taxi een dagreis boeken met prive chauffeur die de hele dag voor u klaar staat. U kunt met deze service ook een stedentrip maken met o.a bezoek aan plaatselijke monumenten, museums en restaurants.